Tiedote 7.9.21: Seuraavat ilman ajanvarausta tapahtuvat walk-in rokotuspäivät Jämsän liikuntahallilla keskiviikkona 8.9. ja 15.9. klo 12-17

Tehosterokotuksen annosväli on nyt mahdollista aikaistaa 6 viikkoon

Jämsän liikuntahallin rokotuspisteellä annetaan edelleen kaikille 12 vuotta täyttäneille jämsäläisille ensimmäisiä koronarokotuksia ajanvarauksella ja walk-in rokotuspäivinä ilman ajanvarausta. Rokotuksille toivotaan vielä erityisesti nuoria ja nuoria aikuisia, jotta rokotuskattavuus myös näissä ikäryhmissä nousee.

Walk-in rokotuspäivinä annetaan 1. rokotusannosten lisäksi myös tehosterokotuksia. THL:n ohjeistuksen mukaan tehosterokotuksen annosväli on mahdollista aikaistaa 6 viikkoon. Asiakas voi aikaistaa eli siirtää rokoteaikaansa sähköisessä ajanvarauksessa vapaana oleville ajoille Jämsän liikuntahallin rokotuspisteelle. Edellytyksenä on 6 viikon väli ensimmäisestä rokotuksesta. Sähköiseen ajanvaraukseen pääset tästä. Myös walk-in rokotuspäivinä on mahdollista tulla tehosterokotukselle ilman ajanvarausta, mikäli ensimmäisestä annoksesta on kulunut 6 viikkoa.

Käytössä on BioNTech-Pfizerin Comirnaty ja Modernan Spikevax -rokotteita. Ensisijaisesti mRNA-rokotussarjat suositellaan toteutettavan käyttäen samaa rokotevalmistetta. Jos samaa valmistetta ei ole aina saatavilla, voidaan tarvittaessa käyttää toista mRNA-rokotevalmistetta.

Henkilökunta opastaa oikealle rokotuspisteelle saapuessa. Mukaan tarvitaan henkilöllisyystodistus (ajokortti, passi tai Kela-kortti).

Rokotus on vapaaehtoinen ja maksuton.

Koronarokotusneuvonta ja ajanvaraus:
Jämsä ja Koskenpää p. 040 7560 744 (arkisin klo 9-15)
Kuorevesi ja Länkipohja p. 040 8461 218 (ma-to 9-15, pe 9-14)

Titta Frantsila
Johtava ylilääkäri
Jämsän Terveys

Sisko Tiirinen
Palvelujohtaja
Jämsän Terveys