Jämsän Terveys tarjoaa mahdollisuuden lääkärin etävastaanottoon videoyhteyden kautta nyt myös asiakkaan kotoa

Lääkärin vastaanotolle pääsee nyt uutena vaihtoehtona videoyhteydellä myös asiakkaan kotoa käsin. Palvelua varten asiakkaalla tulee olla käytössä oleva sähköpostiosoite, sekä vahvaan tunnistautumiseen tarvittavat tunnukset. Videoyhteys toimii laitteessa, josta asiakas pääsee kirjautumaan sähköpostiin ja ääni -sekä kuvayhteys on käytettävissä. Videoyhteyttä varten asiakas tarvitsee internetyhteydellä varustetun laitteen; tietokoneen kamerayhteydellä (Chrome-selaimen), tai älylaitteen (puhelin tai tabletti).

Kuinka vastaanotolle pääsee?
Asiakas ottaa yhteyttä Jämsän terveysasemalle p. 020 630 6020. Hoitaja haastattelee asiakkaan ja mikäli asia on hoidettavissa etävastaanotolla videoyhteydellä, asiakkaalle voidaan tarjota tätä vaihtoehtoa. Terveysasemalta lähetetään asiakkaalle sähköpostiosoitteeseen kirjautumislinkki, jonka kautta kirjautuminen palveluun tapahtuu. Kirjautumisvaiheessa asiakas kirjautuu palveluun vahvaa tunnistautumista käyttäen (mobiilivarmenne tai pankkitunnukset) ja yhteys avautuu. Kaikkea tietoa käsitellään turvallisilla palvelimilla.

Etävastaanotolle voidaan varata aika edelleen myös hoitaja-avusteisesti, jolloin asiakas tulee terveysasemalle ja yhteys avataan hoitajan toimesta.

Uudenaikaisten palvelumallien myötä voimme nyt tarjota asiakkaillemme palveluita entistä monipuolisemmin. Toivomme asiakkailta aktiivisesti palautetta uuden palvelun käyttöönotosta ja kokemuksista etävastaanotolta.

Sähköisten palveluiden valikoima laajenee lähikuukausien aikana entisestään. Myös sähköinen terveystarkastus STAR on uudistunut ja Duodecimin sähköiset omahoitopalvelut sekä verkkovalmennukset ovat käytettävissä nettisivujemme kautta (www.jamsanterveys.fi)

Johtava ylilääkäri Titta Frantsila 4.5.20