Suun terveydenhuolto

Hammashoitoon hakeudutaan ajanvarauksen kautta.
Puhelimessa selvitetään asiakkaan henkilötiedot ja tehdään hoidon tarpeen ja kiireellisyyden ensiarvio. Huomioithan, että arvion tueksi voidaan tarvita tietoja mahdollisista yleissairauksista ja lääkityksistä. Hoitavan hammaslääkärin tavoittaa tarvittaessa keskitetyn ajanvarauksen kautta.

Hammashoidon keskitetty ajanvaraus

Hammashoidon ajanvaraus, Jämsä
Puh. 020 630 6010
arkisin klo 8 - 16
(klo 15 - 16 annamme vain neuvontaa päivystyksellisissä asioissa)

Klo 16.00 jälkeen päivystysnumero on 116 117, josta tarvittaessa ohjataan Kyllön terveysaseman hammashoitolaan.

Jämsän hammashoitola avoinna koululaisten kesäloma-aikana torstaisin klo 8-15.
Ajanvaraus palvelee normaalisti.

Kiireettömät yhteydenotot mielellään klo 10 jälkeen.

Varatun ajan siirtäminen tai peruminen
https://hitportal.fi/kshva/

Tekstiviestipalvelut

Tekstiviestimuistutus varatusta ajasta
Palvelu on suun terveydenhuollon maksuton lisäpalvelu. Hammashuolto lähettää varatusta ajasta automaattisen muistutuksen 48 tuntia ennen hoitokäyntiä asiakastietoihisi merkittyyn matkapuhelinnumeroon. Jos muistutusviestiä ei jostakin syystä saavu niin se ei ole syy jättää tulematta/peruuttamattoman käynnin laskun mitätöinnille. Myös varattujen aikojen muutoksista tai peruutuksista voidaan ilmoittaa tekstiviestillä.

Varatun ajan peruminen tekstiviestillä
Jos haluat peruuttaa varatun aikasi, voit ottaa yhteyden lähettämällä tekstiviestin ennen varattua aikaa hammashuollon tekstiviestinumeroon 0503092491. Peruuttamattomasta hoitoajasta peritään 15 vuotta täyttäneiltä 51,40 euroa. HUOM. Kirjoita viestiin sana PERUN sekä varatun ajan ajankohta, kenelle hammaslääkärille aika on varattu sekä myös henkilötunnuksesi, jolloin potilastietojärjestelmämme tunnistaa sinut automaattisesti.

Emme lähetä uusia aikoja tekstiviestillä.

Jos peruutat ajan tekstiviestillä, varaa myöhemmin uusi aika soittamalla hammashoitoloiden ajanvaraukseen. Palvelun kautta ei voi siirtää eikä perua erikoishammaslääkäreiden (kuten oikojien) aikoja, koska ajanvarausajat ovat sidoksissa toisiinsa.

Varatun ajan tiedustelu tekstiviestillä
Jos haluat tiedustella varattua aikaasi, voit ottaa yhteyden lähettämällä tekstiviestin hammashuollon tekstiviestinumeroon 0503092491. HUOM. Kirjoita viestiin sana TIEDU sekä henkilötunnuksesi, jolloin potilastietojärjestelmämme tunnistaa sinut automaattisesti. Tekstiviestinumero on tekstiviestejä varten, numeroon ei voi soittaa puhelua.

Tekstiviestipalvelu
Saatavissa tekstiviestipalvelua puhevammaisille, kuuroille ja huonokuuloisille
Puhevammaiset, kuurot ja huonokuuloiset voivat olla yhteydessä hammashoitolan keskitettyyn ajanvaraukseen tekstiviestillä numeroon 0503092491. Tekstiviestillä voi varata vastaanottoajan tai perua varatun ajan. Ajanvarauksen yhteydessä hoitaja voi lähettää tekstiviestillä vointia koskevia tarkentavia kysymyksiä ennen ajanvarauksen tekoa. Ottamalla yhteyttä tekstiviestillä, annat luvan hoitolan ottaa yhteyttä tekstiviestillä.

Tekstiviestissä tulee olla: PUHE/KUULOVAMMA, lähettäjän koko nimi, henkilötunnus ja ajanvarauksen tarpeen syy.

Jämsän hammashoitola

Terveyskuja 5, 42100 Jämsä

Vastaava hammaslääkäri Riitta Autio, puh. 040 712 2564
Palveluvastaava Satu Suomaa, puh. 040 561 7105

Kuoreveden hammashoitola

Puistotie 5
35600 Halli

Hammashoidon päivystys

Kun tarvitset päivystävän hammashoidon palveluita hammashoitolan aukioloaikojen ulkopuolella, soita Päivystysapu 116 117 -numeroon. Sieltä sinut tarvittaessa ohjataan Kyllön terveysaseman hammashoitolaan, os. Keskussairaalantie 20, Jyväskylä.

Jos Päivystysapu 116 117 -numero ei toimi, soita numeroon 014 269 2200. Varanumero on käytössä mahdollisten yhteysongelmien vuoksi.

Puhelinneuvonta palvelee arkisin klo 16–8 ja viikonloppuisin ja arkipyhinä vuorokauden ympäri. Iltaisin klo 16 jälkeen suun terveydenhuollon päivystys on varalla oloa ja tarvittaessa päivystävä hammaslääkäri kutsutaan paikalle.

Viikonloppuisin ja arkipyhinä puhelinneuvonnasta ohjeistetaan asiakkaita saapumaan paikalle klo 15 mennessä