Meille Jämsän Terveydessä olet haluttu työntekijä. Henkilökuntamme on tärkein voimavaramme ja tuottaa asiakkaillemme laadukkaan palvelun joka päivä.

Tarjoamme sinulle innostavan ja monipuolisen työympäristön, jossa voit kehittää omaa osaamistasi ja ammattitaitoasi. Meillä työntekijä pääsee kehittämään uusia toimintamalleja yhdessä muun henkilöstön kanssa. Teemme asiakaslähtöistä työtä tavoitteellisesti ja asiakas on meillä aidosti keskiössä. Tule kanssamme kasvamaan valtakunnan johtavaksi terveydenhuollon toimijaksi.

Avoimet työpaikat

Suuhygienisti, Jämsä

Haemme Jämsän hammashoitolaan suuhygienistiä vakituiseen työsuhteehteeseen.

Tarjoamme monipuoliset suuhygienistin työtehtävät. Potilaita hoidetaan lapsista aikuisiin. Työtehtävässä on mahdollisuus kehittyä ammatillisesti ja osallistua mm. oikomishoitoon osana oikomishoidon tiimiä. Tukenasi on ammattitaitoinen ja osaava henkilöstö.

Kelpoisuusehtona toimeen on suun terveydenhuollon alalta suoritettu sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto tai terveydenhuoltoalan aikaisempi opistoasteinen tutkinto. Hakijoilta edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain (559/94) mukaista laillistusta. Edellytämme myös tartuntatautilain (1227/2016) 48 § mukaista rokotussuojaa.

Hammashoitolassa ajanmukaiset tilat ja laitteet. Käytössämme on WinHIT-potilastietojärjestelmä sekä digitaalisessa kuvantamisessa Digora.

Jämsän Terveys on Pihlajalinnan ja Jämsän kaupungin yhteisyritys. Tuotamme kokonaisvaltaiset sosiaali- ja terveyspalvelut Jämsän 22 000 asukkaalle. Yhtiö työllistää yli 600 työntekijää.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluvastaava Meija Stier, meija.stier@pihlajalinna.fi Hakuaika päättyy 21.9.2018

Jätä hakemus tästä

Radiologian erikoislääkäri, Jämsä

Etsimme radiologian erikoislääkäriä Jokilaakson sairaalaan Jämsään vakituiseen työsuhteeseen.

Kuvantamisyksikkö tuottaa palveluita erikoissairaanhoidon ja perusterveydenhuollon yksiköille. Tarjoamme ultraääni-, tietokonetomografia-, magneetti-, mammografia- ja natiivitutkimuksia asiakkaillemme.

Jämsässä sinua odottaa: • monipuolinen ja muokattavissa oleva työnkuva ja työaika • ammattitaitoinen ja palvelualtis hoitohenkilökunta • mukavat kollegat ja innostava työilmapiiri

Töiden aloitus sopimuksen mukaan.

Lisätietoja antaa johtava lääkäri Titta Frantsila, 040 137 6787, titta.frantsila@pihlajalinna.fi

Jokilaakson sairaala on julkista erikoissairaanhoitoa tarjoava sairaala, joka sijaitsee Jämsässä. Hoidamme potilaita kaikkialta Suomesta perustuen potilaan valinnanvapauteen. Teemme työtämme yksityispuolen laadulla ja palveluasenteella. Jokilaakson sairaala tarjoaa monipuoliset ja laajat erikoissairaanhoidon palvelut 22 eri erikoisalalta. Sairaalassa tehdään vuosittain lähes 2 000 leikkausta. Sairaalassa työskentelee yli 200 osaavaa ja kokenutta terveydenhuollon ammattilaista.

Katso Jämsän Terveyden muut avoimet työpaikat tai jätä avoin hakemus.

Osa Pihlajalinnaa

Jämsän Terveys on osa Pihlajalinna-konsernia. Lue lisää Pihlajalinnasta työnantajana.