Jämsän Terveys palkitsi Vuoden Teko 2018 -kilpailun voittajia

Jämsän Terveys palkitsi vuoden 2018 tekijöitä ja onnistumisia. Vuoden Teko -tunnustuksen voi saada yksikkö, tiimi tai henkilö, joka on toiminnallaan edistänyt esimerkiksi työhyvinvointia, palveluiden laatua tai asiakaskeskeisyyttä ja -tyytyväisyyttä. Vuoden Teko on rohkeita ideoita, konkreettisia tekoja ja ihmisten osallistamista.

Jämsän Terveyden Vuoden Teko 2018 -kilpailun voittajat ovat leikkausyksikkö, välinehuolto ja kirurgian osasto. Perusteluina Vuoden Teko -voitolle on valtava työmäärä tekonivelleikkausten määrän kasvattamiseksi lainsäädännön muutospaineiden keskellä. Koko henkilökunnan joustaminen, vahva osaaminen ja hiotut toimintatavat sekä kova työ yhteisen tavoitteen eteen ovat tehneet tämän mahdolliseksi! Tekonivelleikkausten määrä kasvoi v. 2018 yli 40 % edellisvuodesta, määrä oli koko vuonna lähes 500. Leikkauksia tehtiin viime vuonna lähes 2000 kpl.

Lisäksi Vuoden Teko 2018 –kilpailussa jaettiin kunniamaininnat seuraaville henkilöille

Katja Lahtinen, diabeteshoitaja, sisätautien poliklinikka
Katja hoitaa diabeetikoita vahvalla ammattitaidolla ja täydellä sydämellä. Lisäksi hän jaksaa aina positiivisella asenteellaan auttaa ja kouluttaa koko muuta henkilökuntaa.

Kati Lahtinen ja Pirkko Peltomaa, hoitokoordinaattorit, ikäihmisten tukipalvelut
Kati ja Pirkko ovat joustavia moniosaajia, jotka koordinoivat sairaalan jatkohoitopaikkoja energisellä vahvalla ammattitaidolla ja ovat kehittäneet ikäihmisten palveluita asiakaslähtöisesti.

Tuula Hedén, taloushallinnon assistentti
Tuula on tehnyt ison työn uuden laskutusohjelman käyttöönotossa. Hän on ystävällisesti ja asiantuntevasti neuvonut ja opastanut yksiköiden henkilökuntaa ja mahdollistanut laskutuksen toimivuuden, jolla on valtava merkitys.

Onnea kaikille voittajille!

IMG-20190227-WA0005

IMG-20190227-WA0001

IMG-20190227-WA0004